Button close
Button facebook Button instagram Button twitter
© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals Logo wine
Button hamburguer
Logo atroca
AT ROCA

RESERVA

2017

Position marker white LA LLACUNA
7 DE MAIG, 21:00H
Arrows scroll

D.O. Clàssic Penedès Mètode tradicional Criança mínima de 20 mesos

50% Macabeu 30% Xarel·lo 20% Parellada

Viticultura Ecològica Vinyes de més de 30 anys

Producte

Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona.

14 parcel·les de Macabeu ubicades a Costers de l’Ordal i el Massís del Garraf en vinyes de sòls calcaris, graves i nòduls de calitx.

El Xarel·lo abraça 6 parcel·les ubicades a la subzona de la Conca del Riu Anoia en vinyes plantades sobre argiles calcàries i còdols.

La Parellada, la conreem a 4 parcel·les de Torre Busqueta, a la Serra d’Ancosa, en vinyes situades a gairebé 700m d’alçada sobre arenites silíciques.

Position marker grey VINYA DE L'ESPARTER
Position marker grey VINYA DE L'ESPARTER
6 DE SETEMBRE
Image petita
{"title"=>"RESERVA 2017"} {"title"=>"RESERVA 2017", "description"=>"Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona."} {"title"=>"RESERVA 2017", "description"=>"Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona.", "keywords"=>"Clàssic Penedès, vi blanc, cava, mètode tradicional, envelliment, Penedès"}