Button close
Button facebook Button instagram Button twitter
© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals Logo wine
Button hamburguer
Logo atroca
AT ROCA

PEDREGAR

2016

Position marker white VINYA DEL PEDREGAR
3 DE SETEMBRE
Arrows scroll

D.O. Clàssic Penedès Mètode tradicional Brut Nature Set mesos en barrica i un mínim de 30 mesos en ampolla

85% Garnatxa Negra i 15% Macabeu

Viticultura Ecològica Vinya del Pedregar (Conca Central, 220m)

Producte

Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries.

La vinya del Pedregar, de poc més de 3 hectàrees i plantada l’any 1982, té un microclima fresc. L’orientació nord li permet exposar-se a la llum més tènue i subtil del matí protegint-la del sol tòrrid i càlid de tarda. La situació central de la Conca ofereix major gradient tèrmic permetent una maduració més lenta i equilibrada del raïm.

Position marker grey VINYA DEL PEDREGAR
Position marker grey VEREMA A LA VINYA DEL PEDREGAR
4 DE SETEMBRE
Image petita
{"title"=>"PEDREGAR 2016"} {"title"=>"PEDREGAR 2016", "description"=>"Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries."} {"title"=>"PEDREGAR 2016", "description"=>"Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries.", "keywords"=>"Clàssic Penedès, vi blanc, cava, mètode tradicional, envelliment, Penedès"}