© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals
AT ROCA

RESERVA

2018

LA LLACUNA
7 DE MAIG, 21:00H

D.O. Clàssic Penedès Mètode tradicional Criança mínima de 20 mesos

50% Macabeu 30% Xarel·lo 20% Parellada

Viticultura Ecològica Vinyes de més de 30 anys

Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona.

14 parcel·les de Macabeu ubicades a Costers de l’Ordal i el Massís del Garraf en vinyes de sòls calcaris, graves i nòduls de calitx.

El Xarel·lo abraça 6 parcel·les ubicades a la subzona de la Conca del Riu Anoia en vinyes plantades sobre argiles calcàries i còdols.

La Parellada, la conreem a 4 parcel·les de Torre Busqueta, a la Serra d’Ancosa, en vinyes situades a gairebé 700m d’alçada sobre arenites silíciques.

VINYA DE L'ESPARTER
VINYA DE L'ESPARTER
6 DE SETEMBRE
{"title"=>"RESERVA 2018"} {"title"=>"RESERVA 2018", "description"=>"Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona."} {"title"=>"RESERVA 2018", "description"=>"Les 32 parcel·les de les quals prové el raïm d’aquest vi és un autèntic mosaic que expressa la singularitat de les diferents subzones del Penedès i, en conseqüència, de les varietats pertinents a cada zona.", "keywords"=>"Clàssic Penedès, vi blanc, cava, mètode tradicional, envelliment, Penedès"}