© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals
--- Celler ---

LA CURA
DEL QUE ÉS INTANGIBLE

El silenci de les vinyes, el frenetisme de la verema, les olors i aromes, ens parlen de flors, de fruits, d’indrets, de records o d’anhels, del miracle de la fermentació i de l'eco mut del celler.

En el vi, com en el fons del mar, els ulls només intueixen l’ombra d'alguna cosa molt més profunda, d'un món fascinant i ple d’emocions per descobrir.

EL LLARG CAMÍ
A L’ INSOSPITABLE

La verema no és res més que la culminació d’un cicle vital. És el resultat de dotze mesos de paciència i treball, de detalls precisos, de matins pendents del cel, de gestos concrets o d'intenses hores podant, esporgant i mimant cada racó del cep.

LA VINIFICACIÓ D'UN
CARÀCTER

La vinificació personalitzada de cada parcel·la és la base dels nostres cupatges, per això vinifiquem per separat parcel·la a parcel·la i terrer a terrer de cada subzona per tal de respectar la tipicitat i la riquesa de matisos que aporta cada micro-paisatge.

Fermentem en dipòsits d’acer inoxidable i de ciment, en barriques de roure francès de diferents cabudes i àmfores de fang que ajuden a extreure les singularitats i la personalitat de cada un dels nostres vins.

LA MADURESA D'UN
PAISATGE

La criança és la forma d'aplicar la saviesa del temps i de tractar el vi com el que és: un element natural que evoluciona, envelleix i guanya personalitat a base de temps.

Amb l'objectiu d’aprofundir i potenciar l'expressió i complexitat de cada vi, a AT Roca donem llargues criances als nostres vins escumosos, confiant cegament en el repòs i el silenci de la cava, allà on el subsòl fa bategar les silencioses veus que ens parlaran del paisatge.

{"title"=>"La cura del que és intangible"} {"title"=>"La cura del que és intangible", "description"=>"En el vi, com en el fons del mar, els ulls només intueixen l’ombra d'alguna cosa molt més profunda"} {"title"=>"La cura del que és intangible", "description"=>"En el vi, com en el fons del mar, els ulls només intueixen l’ombra d'alguna cosa molt més profunda", "keywords"=>"celler, cava, bodega, vi, cava, fermentació, maceració, criança, emocio, verema, cupatge, barriques, singularitat"}