© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals
AT ROCA

FINCA ELS GORGS

2013

SANT LLORENÇ D’HORTONS
11 DE MAIG

D.O. Penedès Brut Nature Gran Reserva 8 mesos en barrica i dipòsits d’inoxidable

Macabeu i Xarel·lo en coplantació

Color groc palla de mitjana intensitat amb reflexes d’or nou. La bombolla molt fina i d’evolució lenta. La primera impressió olfactiva és net i franc, intens i complex.

Aquest Clàssic de parcel·la única pren el nom de la vinya on neix, una vinya fresca de més de 60 anys en coplantació de Macabeu i Xarel·lo plantada sobre lutites calcàries carbonatades.

Vinya fresca amb exposició nord-oest, capta només la llum més tènue i subtil del matí i la protegeix del sol tòrrid i càlid de tarda.

EL GARRAF
21 D'AGOST
6 DE SETEMBRE
{"title"=>"FINCA ELS GORGS 2013"} {"title"=>"FINCA ELS GORGS 2013", "description"=>"Aquest Clàssic de parcel·la única pren el nom de la vinya on neix, una vinya fresca de més de 60 anys en coplantació de Macabeu i Xarel·lo plantada sobre lutites calcàries carbonatades."} {"title"=>"FINCA ELS GORGS 2013", "description"=>"Aquest Clàssic de parcel·la única pren el nom de la vinya on neix, una vinya fresca de més de 60 anys en coplantació de Macabeu i Xarel·lo plantada sobre lutites calcàries carbonatades.", "keywords"=>"Clàssic Penedès, vi blanc, cava, mètode tradicional, envelliment, Penedès"}