© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals
AT ROCA

PEDREGAR

2016

VINYA DEL PEDREGAR
3 DE SETEMBRE

D.O. Clàssic Penedès Mètode tradicional Brut Nature Set mesos en barrica i un mínim de 30 mesos en ampolla

85% Garnatxa Negra i 15% Macabeu

Viticultura Ecològica Vinya del Pedregar (Conca Central, 220m)

Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries.

La vinya del Pedregar, de poc més de 3 hectàrees i plantada l’any 1982, té un microclima fresc. L’orientació nord li permet exposar-se a la llum més tènue i subtil del matí protegint-la del sol tòrrid i càlid de tarda. La situació central de la Conca ofereix major gradient tèrmic permetent una maduració més lenta i equilibrada del raïm.

VINYA DEL PEDREGAR
VEREMA A LA VINYA DEL PEDREGAR
4 DE SETEMBRE
{"title"=>"PEDREGAR 2016"} {"title"=>"PEDREGAR 2016", "description"=>"Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries."} {"title"=>"PEDREGAR 2016", "description"=>"Aquest escumós de parcel·la única pren el nom de la vinya d’on neix, una vinya fresca de més de 35 anys de garnatxa negra i macabeu, plantada sobre margues calcàries.", "keywords"=>"Clàssic Penedès, vi blanc, cava, mètode tradicional, envelliment, Penedès"}