© AT Roca, 2019 Avís legal / Termes legals
--- Cel ---

VITICULTURA D'UNES IDEES

Vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta.

En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per una viticultura ecològica respectuosa amb la diversitat dels paisatges que configuren el Penedès. Per això treballem en la recuperació de les varietats tradicionals arrelades al territori amb complicitat i sinergies de les persones que el fan bategar.

ALLÀ ON L'ÀNIMA MADURA

De la mà d'Agustí Torelló Sibill i la seva família, el projecte d'AT Roca neix l'any 2012 amb la voluntat d'aconseguir la màxima expressió de les vinyes velles dels diferents terrers del Penedès.

La nostra raó de ser, doncs, neix d'un compromís arrelat amb el territori i la seva gent, ja que som pagesos, enòlegs i viticultors però, per damunt de tot, som persones que entenen el vi com el llenguatge original del paisatge.

familia
Muntanya de Montserrat,
8 d'abril, 10:30h
AGUSTÍ TORELLÓ ROCA
L’energia de la il·lusió
Els millors records en la infantesa d'Agustí Torelló Roca tenen relació amb el món del vi. Graduat en Enologia (URV), la seva formació va complementar-se amb llargues estades de treball en tres cellers de reconegut renom: Champagne Bruno Michel (AOC Champagne), Família Zuccardi (Valle de Uco, Argentina) i Luis Cañas (DOC Rioja).

Hereu de la revolució enològica i vinícola que ha viscut de la mà del seu pare, Agustí Torelló Roca és un jove enòleg format amb les innovacions del s. XXI però defensor dels valors de la viticultura més pura i autèntica: la confiança en la mínima intervenció de la planta, l’aposta ferma per les varietats locals i el respecte pel territori. Entén l'elaboració del vi com la interpretació d'un paisatge.
AGUSTÍ TORELLÓ SIBILL
El valor de l’experiència
Nascut en una família lligada a la viticultura, des de ben jove va cultivar una passió pel món del vi que va portar-lo a llicenciar-se com Enginyer Tècnic Agrònom. Fundador dels Joves Confrares de Sant Sadurní d'Anoia, va iniciar fa dècades la formació i docència en el món de la sumilleria: ha estat President del Comitè Tècnic de l’Associació Internacional de Sommeliers i ha treballat com a assessor per a diversos cellers.

Amb més de trenta anys d'experiència en el celler familiar, Agustí Torelló Sibill ha estat testimoni directe de l'evolució i canvi que el món de l'enologia ha viscut durant aquestes dècades, entenent que, en l’actualitat, l'enologia és només l’eina que ha d’estar al servei del raïm per tal d’elaborar vins amb ànima. Amb aquesta premissa i amb la voluntat d'elaborar vins singulars i amb caràcter propi, l'any 2012 emprèn el projecte familiar d'AT Roca juntament amb el seu fill Agustí i la seva germana Lali.
LALI TORELLÓ SIBILL
La precisió del seny
Qualsevol nou projecte en equip reclama algú amb experiència, algú amb energia i, sobretot, algú amb capacitat de gestió.

Lali Torelló Sibill encarna a la perfecció aquest darrer paper, ja que des de fa més de trenta anys sustenta tota la feina administrativa, comercial i de gestió del celler familiar primer i, des de l’any 2012, d'AT Roca. Economista de formació, la seva és la necessària visió de la viticultura a partir de les xifres.

EL TERRER,
UN ELEMENT DEL COSMOS

Treballem convençuts que el cep forma part d’un cicle vital lligat als diferents elements del seu entorn.

Busquem l’harmonia entre planta i natura, tractant la vinya de manera individualitzada i respectuosa amb els principis de la viticultura ecològica per tal d’elaborar vins que, any rere any, reflecteixin la història líquida del seu territori.

Sant Sebastià dels Gorgs,
10 de Novembre, 19h

EL VALOR DE
PODER ESCOLLIR

Històricament, per via de l’herència, han estat les vinyes les que han triat els seus viticultors; en el nostre cas, en canvi, basant-nos en l’experiència i el coneixement del territori, hem estat nosaltres qui hem triat els terrers més singulars i idonis per a cada varietat.

Més enllà d’elaborar vins que expressin tot el caràcter del diversos paisatges del Penedès, des de la nostra finca de Sant Sebastià dels Gorgs, epicentre de la comarca, treballem amb la complicitat dels nostres viticultors per tal d’enaltir la nostra aposta per una viticultura lligada íntimament al territori i al seu paisatge.

Torrebusqueta, La LLacuna
26 de Setembre, 10h

MAPA DE LES
NOSTRES VINYES

{"title"=>"Viticultura d’unes idees"} {"title"=>"Viticultura d’unes idees", "description"=>"Vins únics amb capacitat d’emocionar, que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta."} {"title"=>"Viticultura d’unes idees", "description"=>"Vins únics amb capacitat d’emocionar, que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta.", "keywords"=>"paisatge, viticultura, terrer, varietats tradicionals, il·lusió, seny, territori, vi, enologia, personalitat"}